— Ingrediente pentru sifon mosa 0,5 l: la 350 gr broccoli; 1 ceapa ; 5 gr legume uscate; 5 gr gelatina; 5 gr pudra de rozmarin; sare; piper negru.
— Fierbeti impreuna in 700 ml. apa, broccoli, ceapa, legumele uscate,
rozmarinul si sarea. Dupa fierbere, pastrati 500 ml. din apa in care au fiert,
adaugati sare si piper si puneti toate ingredientele intr-un blender. Strecurati
apoi compozitia printr-o strecuratoare. Dizolvati gelatina in 3 linguri din
compozitia calda si adaugati-o apoi intregii mixturi avand grija sa se dizolve
integral. Dati la rece pentru 6–7 ore si mixati din nou in blender inainte de a umple
recipientul de sifon. Insurubati 2 capsule de N O consecutiv, agitand bine dupa 2
fiecare capsula pentru a obtine spuma dorita. Se asociaza de minune cu paste
sau carne de pui.